Centrul Creștin La Răscruce

"Stai la răscruce și privește! Întreabă care sunt cărările cele vechi, unde este calea cea bună; apoi umblă pe ea și vei găsi odihnă pentru sufletul tău" – Ieremia 6:16

Despre… 10 September 2011

  •  La Răscruce căutăm să prețuim ceea ce prețuiește Dumnezeu.
  • Căutăm autenticitatea credinței și condamnăm falsul, ipocrizia, dilentantismul. Dumnezeu cunoaște inimile oamenilor și nu e nevoie să ne ascundem de El, căci nu reușim.
  • El urmărește ca în viețile noastre să prețuim Adevărul Său ca bază a relațiilor inter-umane, Dragostea Sa ca legătură relațională cu toți oamenii (fără deosebiri rasiale, profesionale, confesionale, politice, etc.), Dreptatea Sa pe care s-o manifestăm în orice circumstanță.
  • Prețuirea noastră față de Dumnezeu se manifestă în mod practic prin relaționare directă și conștientă cu El. Citirea și studierea Bibliei sunt valoroase deoarece ne oferă o imagine corectă despre Dumnezeu. Este extrem de ușor să ajungem să prețuim imaginea unui Dumnezeu care să nu fie Cel Real, care S-a revelat pe Sine de-a lungul istoriei, imagine străină aceleia din Biblie. De asemenea, perseverarea în rugăciune este o altă unealtă practică de relaționare cu El.
  • În fiecare zi luăm decizii mari sau mici. Prețuim ca aceste decizii să fie luate căutând tot timpul înțelepciunea lui Dumnezeu pentru diferitele situații cu care ne confruntăm. El cunoaște mult mai mult decât știm noi și dorește binele copiilor Lui. Cuvintele Lui sunt valoroase și transmit viață.
Advertisements
 

Un gând?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s